ZZP koerier worden? Koop onze Partner

Zo goed als nieuwe Peugeot Partner mét koeriersopdrachten.  € 7995 ex btw

 

Wil je zelfstandig koerier worden en woon je in de regio 045-046 ? Koop dan deze Peugeot Partner en verdien geld vanaf de eerste dag.

Wij verkopen deze auto wegens gebrek aan goed personeel.

Het werk:

 • Je staat klaar om direct te vertrekken naar de klanten. De klant verwacht dat je binnen 30 minuten op het laadadres bent
 • Je rijdt rechtstreeks naar het losadres
 • Je rijdt door heel Europa. Je krijgt nogal wat te zien van de wereld
 • Het zijn hele belangrijke zendingen. Men zit met smart op jou en de zending te wachten
 • De meeste ritten zijn overdag
 • Je bent zelfstandig ondernemer en schrijft je in bij de kamer van koophandel
 • Gezien je eigen baas bent mag je uiteraard ook voor andere opdrachtgevers rijden

De auto:

 • Peugeot Partner
 • VK-787-Z
 • BJ 11-2014
 • KM ca 50.500
 • Airco
 • Electrische ramen
 • TomTom (2017) lifetime Maps+Trafic+Flitsers
 • Realtime track&trace-systeem ingebouwd
 • De auto wordt alleen verkocht aan iemand die voor ons als koerier gaat werken.
 • € 7995 ex btw = 9673,95 inclusief btw. De btw krijg je echter weer terug van de belastingdienst.

Mail voor meer informatie naar

Internationale spoedtransporten

Wij verzorgen sinds jaar en dag internationale spoedtransporten door heel Europa. Wat echter minder bekend is, is het feit dat wij ook spoedtransporten kunnen verzorgen die niet uit Nederland vertrekken. Wilt u iets vervoeren van Spanje naar Polen ? Ook dat is geen probleem. Vul ons offerteformulier in en wij sturen u het tarief van uw zending.

Kilometerheffing Belgie boven 3,5 ton

In Belgie zal er op bepaalde trajecten een kilometerheffing zijn voor voertuigen zwaarder dan 3,5 ton. Deze kilometerheffing gaat in op 01-04-2016.
Voor ritten die worden uitgevoerd met voertuigen die onder deze kilometerheffing vallen zullen wij deze kosten 1 op 1 doorbelasten.

Pakket naar het buitenland

Vanaf 2016 en misschien zelfs eerder gaan wij een pakketdienst aanbieden voor reguliere pakketten (dus geen spoed) naar het buitenland.
Spoedritten naar het buitenland blijven uiteraard wel mogelijk en vormen zelfs een van onze hoofdtaken.

Gezien wij vaak groter kunnen inkopen kunnen wij het versturen van pakketten naar het buitenland goedkoper aanbieden dan u normaal gesproken bij de grote vervoerders betaalt.
Pakketten kunnen bij ons op kantoor worden aangeleverd of tegen een vergoeding door ons bij u worden opgehaald. Een overzicht van de tarieven vindt u binnenkort op onze website.

Bedrijven kunnen (na goedkeuring) op rekening verzenden. Particulieren alleen tegen contante betaling vooraf.

Distributie kerstpakketten

Ook dit jaar verzorgen we weer de distributie van uw kerstpakketten voor uw klanten en personeel.
Alleen úw kerstpakketten worden in een route bezorgd. Geen sorteercentra etc waar uw pakketten kunnen kwijtraken of beschadigd kunnen raken.

U huurt al een bestelauto met chauffeur vanaf € 27,50 per uur. Uiteraard kunnen we het gewerkte aantal uren aantonen d.m.v. ons track&trace-systeem.

Minimumloon Duitsland

Bij Cargoplanner loopt u niet het risico om met onderstaande problemen geconfronteerd te worden. Wij betalen onze chauffeurs meer dan het Nederlandse minimumloon dat bovendien hoger is dan het Duiste minimumloon. Ook besteden wij geen transporten uit aan Oost-Europese bedrijven.

Bron TLN:

Duitsland introduceert per 1 januari 2015 een wettelijk minimumloon. De hoogte bedraagt per 1 januari 2015 €8.50 bruto per uur. Het minimumloon is van toepassing op iedere werknemer die in Duitsland arbeid verricht. Ook buitenlanders vallen onder de wetgeving.

Een buitenlandse transportondernemer die zijn werknemers in Duitsland laat werken heeft een meldplicht. Deze meldplicht houdt in dat hij voordat het werk wordt uitgevoerd een schriftelijke melding moet doen bij de betreffende autoriteiten. De werkgever moet o.a. doorgeven wie het werk uitvoert, waar en wat de duur van de werkzaamheden is.
De documentatie hierover moet minimaal 2 jaar bewaard blijven en op verzoek getoond kunnen worden. De locatie waar de documentatie moet worden opgeslagen moet in Duitsland liggen. Voor buitenlanders zonder vestiging in Duitsland betekent dit dat ze een vertegenwoordiger of gevolmachtigde moeten benoemen die in Duitsland woonachtig is. Deze persoon is ook aansprakelijk richting Duitse overheid voor naleving van de wet op het minimumloon.

De werkgever maar ook de opdrachtgever is medeaansprakelijk voor naleving minimumloon. Beide kunnen een maximale boete krijgen van 500.000 Euro indien de wet niet wordt nageleefd.

De Duitse douane is belast met naleving en controle van de wetgeving. Tot zover de kern van de wetgeving.